Edmonton Welcomes a New Wing Snob Franchise – fresh and delicious and did not disappoint…!
 
The Northgate Centre in Edmonton was the location for the opening of a new, fresh, delicious, and friendly chicken wings restaurant.
 
The community came out in big numbers to support this new restaurant at North Gate Mall.
 
Wing Snob is creative, incorporating some cultural spices like Jamaican Jerk spice in its chicken.
 
Franchise location owner, Nizam Shtay, was excited with his investment and choice of location, after his long experience in the restaurant industry.
 
Mike Chadi, Franchisee Owner, said this is a locally owned franchise expanding fast across Alberta, with multiple locations across Edmonton, setting his sights on Calgary, St. Albert, and Spruce Grove.
 
Their unique selling point Mike told Diversity Magazine, “…fresh never frozen chicken…so we pride ourselves on food quality, customer service, and cleanliness…”
 
Mike added, “…that’s our differentiator because really if you go in the market today, you can get chicken wings anywhere, but can you get it with a smile?”
 
For those who need more smiles, interested in investing in the franchise, Mike said, “…we’re looking for folks with restaurant experience like Nizam who had a restaurant for 20 years out in West Edmonton”.
 
“…If you compare our restaurants to other restaurants, set up is considerably lower, we’re about 4 to 500,000 (Canadian Dollars) as a franchise, we’re about as competitive as you can be in the food space…,” Mike concluded.

Edmonton accueille une nouvelle franchise Wing Snob – fraîche, savoureuse et à la hauteur des attentes…!

Le Centre Northgate à Edmonton a été le théâtre de l’ouverture d’un tout nouveau restaurant de ailes de poulet, proposant une cuisine fraîche, délicieuse et servie dans une ambiance conviviale.

La communauté s’est mobilisée en grand nombre pour soutenir ce nouveau restaurant situé dans le centre commercial Northgate.

Wing Snob fait preuve de créativité en intégrant des épices culturelles, telles que l’assaisonnement jamaïcain Jerk, dans ses recettes de poulet.

Nizam Shtay, propriétaire de cette franchise locale, s’est dit enthousiaste de son investissement et du choix de l’emplacement, fort de sa longue expérience dans le secteur de la restauration.

Mike Chadi, propriétaire de la franchise, a expliqué qu’il s’agit d’une enseigne locale en pleine expansion en Alberta, avec plusieurs emplacements à Edmonton, et des projets d’ouverture à Calgary, St. Albert et Spruce Grove.

Son argument de vente principal, confie-t-il à Diversity Magazine : « …du poulet frais, jamais congelé… Nous sommes fiers de la qualité de nos plats, de notre service à la clientèle et de la propreté de nos établissements… »

Mike ajoute : « …c’est ce qui nous distingue, car aujourd’hui, on peut trouver des ailes de poulet un peu partout, mais peut-on les obtenir avec le sourire ? »

Pour ceux qui souhaitent voir plus de sourires et s’intéressent à investir dans la franchise, Mike précise : « …nous recherchons des personnes avec de l’expérience en restauration, comme Nizam, qui a tenu un restaurant pendant 20 ans à l’ouest d’Edmonton. »

« …Si vous comparez nos restaurants à d’autres, nos coûts de mise en place sont bien moindres. Environ 400 000 à 500 000 dollars canadiens pour une franchise — nous sommes parmi les plus compétitifs dans le secteur alimentaire… », conclut Mike.