“…it tastes really good…I really enjoyed the beef…”

A Taste of Wagyu Beef Gyozas, Hot Gulab Jamun, and Tostada de Birria, as Part of a Diversity Magazine Taste of Edmonton 2024 Special…

Taste of Edmonton is celebrating its 40th anniversary with 40 food tents and 10 food trucks at Churchill Square in downtown Edmonton, from July 18 to July 28, 2024.

Taking a deep bite into Wagyu beef, one of the most expensive meats in the world. It’s tender and moist, a celebrated product of Japan.

______

« …c’est vraiment bon… J’ai vraiment apprécié le bœuf… »

Un avant-goût des gyozas au bœuf Wagyu, du gulab jamun chaud et de la tostada de birria, dans le cadre d’un numéro spécial de Diversity Magazine sur Taste of Edmonton 2024…

Taste of Edmonton célèbre son 40e anniversaire avec 40 stands de nourriture et 10 camions de nourriture à Churchill Square, dans le centre-ville d’Edmonton, du 18 au 28 juillet 2024.

Déguster le bœuf Wagyu, l’une des viandes les plus chères au monde. Il est tendre et juteux, un produit renommé du Japon.